Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na MPCForum pojawia się Tablica Ogłoszeń !

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum pojawiła się Tablica Ogłoszeń. Temat zawiera w sobie informacje, jaki dział posiada, jakąś ilość moderatorów i czy przypadkiem jest tam otwarta rekrutacja na kidmoderatora. Ułatwi to Wam pisanie aplikacji, często pisaliście i zostały z miejsca odrzucone z powodu "full team", jednak teraz takie coś nie powinno mieć miejsca. Macie jasno napisane, jak wygląda sytuacja w działach, temat będzie na bieżąco aktualizowany, i to dzięki niemu dowiecie się jak wygląda sytuacja w Waszym ulubionym dziale na forum !

http://www.mpcforum.pl/topic/580244-tablica-ogloszen/#entry4161330

Pozdr, Seldek

Opublikowano

Dobrze wprowadziliście to w życie :)

GZ

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Byly kiedys podobne tematy z lista kidmoderatorow, mentorow itp i nie bylo to aktualizowane za czesto. Lepszym rozwiazaniem byloby wrzucenie na forum jakiejs samoaktualizujacego sie skryptu ktory pobieralby z bazy indormacje o moderatorach i kidmoderatorach. Meczace bedzie sprawdzac codziennie we wszystkich dzialach kidmoderatorow i moderatorow aktualnych...

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

MPC ciągle się rozwija, oby więcej tego typu nowości, sprzyjających użytkownikom.

Dobra robota :)

Taką listę stworzyłem jeszcze pod koniec 2k10, perfidnie taką samą, różniła się tylko rozmieszczeniem działów oraz grafiką z generatorów.

Jednak parę dni później wyłapałem bana i nie miałem jak jej aktualizować.

@Edit

zachowało się to jeszcze w koszu:

http://www.mpcforum.pl/topic/260545-moderatorzy-kidmoderatorzy/

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

W "MMORPG" Jest błąd, nie "skilkroad" tylko "silkroad" SKILK - SILK

@top:

Dobra robota, brawo ;)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Byly kiedys podobne tematy z lista kidmoderatorow, mentorow itp i nie bylo to aktualizowane za czesto. Lepszym rozwiazaniem byloby wrzucenie na forum jakiejs samoaktualizujacego sie skryptu ktory pobieralby z bazy indormacje o moderatorach i kidmoderatorach. Meczace bedzie sprawdzac codziennie we wszystkich dzialach kidmoderatorow i moderatorow aktualnych...

lubie to !

Gdyby ktoś kto potrafi to zrobic zagadal z adminem i wprowadzono to w zycie, bylbym w niebo wziety :).

Opublikowano

@MisterKendi

Właśnie takie coś Seldkowi podprowadzałem, ale wolał sam ;)

Trudno ;)

Ziomuś,

Na obecną chwilę inne priorytety są na forum. Temat ma tylko i wyłącznie ułatwiać zabawę ludziom, którzy piszą swoje podania na kidmoderatorów działu. Fakt, posiadam inne plany, bardziej złożone, jednak nie opłaca się ich nawet wprowadzać w życie teraz, na to wszystko trzeba czasu i cierpliwości.

Opublikowano

Good job, teraz jest przejrzyście. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Szkoda że dopiero teraz , pamiętam jak jeszcze nie miałem kida to pisałeś do mnie że zaraz stworzysz . Lepiej później niż wcale . Good job

1377430129-U769346.png
Opublikowano

O , teraz dobrze będzie :D Mniej aplikacji odrzuconych z powodu full teamu równa się z ułatwieniem roboty Administracji ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...